Wednesday, October 4, 2017

Blog Sudah Bersarang


Assalamualaikum wbt...

Lamanya me tak berkesempatan nak update blog..salah satu sbbnya laptop buat hal tp yg paling utamanya sbb busy dgn baby...faham2 je la bila ada baby masa tu mmg sgt terhad utk diri sendiri.

Subhanallah pejam celik pejam celik puteri kecil me dah nak masuk 6 bulan...alhamdulillah membesar dgn sihat walaupun x bambam 😅. Setakat ni graf tumbesaran Raisya pun cantik je..alhamdulillah setiap kali pi ambik injection dia x demam...risau jgk dh lama xde baby ni..kang demam awk mula la gelabah...
Pertama kali kami beraya berempat...1st Raya utk Raisya😍

masa ni Raisya baru pandai meniarap😊
masa pi inject 5 bulan
Sekarang Raisya makin aktif...boleh dikatakan full breastfeed selepas me habis tempoh ulang alik hospital sbb kes darah beku tu..Raisya dah start makan solid food pun...
Alhamdulillah dia suka..yeayy
Sesungguhnya hanya Dia yg tahu betapa kami bersyukur kpdNya kerana kurniakan kami seorg puteri yg mmg kami tunggu & inginkan sgt..

Nanti dah besar teman Ummi pi shopping ok
Anak manja Abah ni😅😅
Penat, mengantuk semua hilang bila tgok Raisya membesar depan mata...dgn keletah manjanya..senyumnya..semua tu melengkapi kehidupan seharian kami...alhamdulillah si bujang me pun happy sgt dpt adik..cuma setiap kli balik bercuti & nak balik semula ke tahfiz nampak muka mcm x puas lagi bersama dgn adik...x pe syg, cuti nanti jumpa lgi...lagipun weekend boleh jumpa.
Kesayangan & Harta Ummi Abah dunia akhirat😘




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...