Thursday, November 29, 2018

Rumah Makan Terlajak Laris Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum wbt..

Since 1 incident GV hari tu mcm2 org dok kutuk Dato Aliff Syukri ni..tp pd me setiap manusia ada silapnya..at least dia pun dah minta maaf ..yg dok kutuk2 tu cer fikir apa la yg korang dpt kan😅..

Berbalik kpd RMTL..kebetulan hari tu pi Bangi Sentral ternmpk restoran ni tp x sempat nk try sbb dh lewat..

So mlm td alang2 nk keluar beli brg dapur kt BBB terus dinner kt sana




















Sedap ke tak?  Sebenarnya sedap ke tak ikut ank tekak masing2..karang me ckp sedap ada plk yg ckp x sedap kan..pada me boleh tahan sedapnta😅

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...