Tuesday, November 23, 2010

Konvo Abe Sok { PWTC }

Seawal 6.15am kami dah keluar rumah...as I said KL...lebih2  lagi hari ni orang kerja..dah sampai PWTC satu hal le pula..nak parking tmpt pula terhad..rupanya ada tempat khas yg disediakan...sesi 'bergambar' bermula...sblum tu me tolong pilihkan bunga(sinonim dgn pesta konvo) untuk Abe Sok..semalam awl2 lagi adik dh pesan 'jgn lupa beli yg ada patung bear ye'..nasib baik Abe Sok tak kisah..

sebelum majlis konvo bermula..
Sepanjang majlis lami bertiga (me.Mr hubby n MLP) terpaksa tuggu kat luar coz tiket hanya untuk 2 orang saje..so K.Tie n Chek yg masuk ke dewan...sementara menunggu The Mall buka kami lepak dalam kereta sambil ber 'FB' ...hehe..bukan kemaruk FB cuma isi masa 'lapang' je..... 

Monday, November 22, 2010

OUM...

Hari ni awal2 lagi kami dah keluar...faham2 ajelah KL...kalau lewat sikit traffic jam gila2 punye..disebabkan tak biasa terpaksalah kami mencari...tp tak le susah coz signboard ada.. akhirnya kami jumpa OUM (Abe Sok kena ambil jubah untuk konvo nti)...Lama jg menunggu coz ramai bakal2 graduan yg dtg...ada pla gerai2 yg menawarkan pakej foto...menjual bunga dan cenderahati bertulis OUM...


perkarangan OUM

Sblum balik kami survey dlu jalan ke PWTC....my hubby bukannya tak biasa dgn KL tp tempat2 mcm ni manalah dia biasa pegi..kalau ada pun cuma kebetulan melalui jln tu aje...
After that kami pegi le shopping kat SOGO...kebetulan ada pula Year End Sales...banyak juga kami memborong...me grab kasut..adik pun sama..Chek pula serba  2 (kasut dan beg)..bila nak bayar tiba2 Abe Sok ckp " letak je situ nti abe bayar sekali"...haah?...byk tu..kalau tak silap me  +-rm500...itu belum termasuk lagi yg dia punya...anyway thanks a lot my bro..after lunch pergi pula Secret Recipe...Abe Sok belanja lagi..bertambah montel le badan me...

Balik hantar adik dan jemput K.Ti tidur kat rumah kami coz besok nak pergi konvo Abe Sok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...