Thursday, January 20, 2011

Langkawi Part 2 - Malibest Resort Pantai Cenang

Aktiviti kami hari ni ke pulau2....sementara menunggu Fendy n family sempatlah kami posing depan chalet yang menjadi 'rumah' kami selama 3H2M kat sini..'anak kulil' nama chalet kami..unik kan....frankly for me tempat ni lebih sesuai untuk couple (bukan kekasih ye tapi suami isteri yg belum ada ank ye)...bukan apa, kalau bawa anak2 ni memang tak elok untuk pemandangan mata mereka..kat sini mmg terkenal di kalangan 'omputih' utk 'menyalaikan' tubuh mrka kt tepi2 beach...pagi..ptg..ada je yg 'tersadai'...even nak joging pun pakai ala2 gitu...faham2 ajelah...eee tak malu (itu MLP yg ckp..) .Tapi bab pantainya mmg cantik...bersih..sejuk mata memandang...Subhanallah...sungguh indah ciptaanNya..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...