Friday, January 21, 2011

Langkawi Part 7 - Waktu pagi di Pantai Cenang..

Hari ni hari terakhir kami berada di Pulau Langkawi...pagi2 lagi MLP Rifqi dah sibuk ajak ke pantai...sementara menunggu Fendy n family ready kami lepak le kejap kat pantai...kalau nak diikut musim ni terdapat banyak jellyfish so tak dibenarkan mandi...tapi MLP biasalah mana boleh tahan tengok air, lebih2 lg bila dia nmpk ada yg mandi manda kat situ..lastly Mr Hubby benarkan tapi mandi tepi2 aje..cantik sangat pemandangannya especially masa matahari terbit..

Nice view of Pantai Cenang...
Selepas tu kami ready for next trip to Telaga Tujuh......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...