Friday, January 21, 2011

Langkawi Part 9 - Bye Bye Langkawi

It's time to say goodbye to Langkawi...sengaja kami keluar awal so boleh la ronda2 untuk sekejap sementara nak ke Airport...pusing2 jumpa la pula orang berniaga cendol n laksa (as I said it's my hubby favourite...great combination) tepi pantai...lokasinya dekat dgn airport..1st time kami makan cendol kuah ikan parang..hmm..yummy..

After that kami terus ke Airport...kali ni flight kami lebih awal drp Fendy(BIL)  so dia jugalah yang menghantar kami ke Airport...Thanks to my BIL...Sementara menunggu boarding time kami lepak le kat dlm tu..nk window shopping tak byk kedai la pulak di LA ni... 



So disappointed...flight kami delay from 8.50 to 9.15pm sbb ada masalah dgn tayar..then delay lagi to 10.30pm...tensionnyee..badan dah le penat...terperap pulak dlm kapal terbang ni..then delay lagi...to 11.15pm (kalau tak silap) aku... Fendy and family pun satu flight dgn kami... me pun tak ingat pukul brp baru sampai LCCT...Faizal (BIL) waiting to fetch us..sebelum tu singgah 'late dinner' dulu..perut lapar dek lama sgt dalam perut kapal terbang tu...Overall this trip to P.Langkawi was fun but a bit tired..we should go for more than  3 days...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...