Sunday, February 13, 2011

Aktiviti Hari Minggu

Hari ni me dh janji dgn Aisyah nak pergi Karnival Wow,tp memandangkan  Mr Hubby dah janji dengan putera kesayangan kami nak bawa dia pergi main basikal terpaksalah kami keluar awl ckit...so lepas je breakfast kat restoran Res-Q, kami pegi Wetland Park Putrajaya...kononnya nak cari 'port' baru..dah sampai tpt tu macm tak sesuai pulak utk MLP coz jlnnya yg 'berbukit'...dangerous for him...igtkan nak le sewa basikal tp lmbt plk kaunter buka..so MLP main je lh kat parking tu..me dan Mr Hubby play badminton...




Sementara menunggu Aisyah, kami ke Alamanda..kononnya nak lunch tapi perut kenyang lagi...so just jalan2 kat situ...Rifqi ternampaklah pula basikal idamannya...basikal ada gear..tapi dia ckp duit dia kumpul tak cukup lagi (slh satu cara nak menggalakkan MLP Rifqi menabung)..sebenarnya kami dh plan nk beli basikal tu utk birthday dia nti..Then kami kami ke Karnival Wow..tak ada yg menarik..sekejap je kat sana,kebetulan cuaca agak panas so kami 'blah'..


Kemudian utk memenuhi permintaan MLP,kami bawalh plk dia pergi swimming di Kompleks Kejiranan Putrajaya..Aisyah also join us..MLP happy le coz ada Adib dan Afrina..biasanya dia  'lyn diri sendiri' je..


tengok lh..Rifqi happy sgt coz ada geng...

On the way back singgah rumah K.Tie ...lepak sampai ke petang...balik rumah dah kepenatan....







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...