Tuesday, February 15, 2011

Hadiah Birthday....

Sebenarnya dah lama anak bujang me target nak basikal baru...demand pula tu...nak yg ada gear...so me dan Mr hubby pegi la survey kt satu kedai belakang Bintang BBB...huh...yg tk de gear pun cecah rm300..maybe coz of the brand, Le Run...so kami decide pergi Alamanda (sbnrnya kami ada berkenan dgn satu basikal kt situ...memang menepati citarasa Rifqi)..nasib baik masih ada stok...walaupun harganya agk mahal(rm359) kami grab aje as his coming Birthday gift..kira advance le...



Suka la tu....
Balik aje dr Alamanda terus  MLP request nak try basikal baru...so lepas lunch kami ke Tasik Cempaka...kalau ikutkan malas kami nak pegi coz hr pun dh start gerimis, tapi kasihan pula kat dia...


setelah di buka pembalut..mcm ni le rupanya..
Happy sangat MLP dapat rasmi basikal baru...gerimis pun sanggup di redah..mula2 tu kekok juga dia nk control coz basikal tu agk tinggi utk dia...tapi itu lu perangai dia..kalau nak 1000 daya..akhirnya...

aksi-aksinya....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...