Thursday, March 10, 2011

Batuk & Selsema...

Hari ni dah masuk hari ketiga ank bujang me batuk n selsema...nasib baik le tak demam..semalam dak pegi klinik n to play save me mtk ubt demam skli...Hari ni nmpknya kena pegi lgi coz nk ambil mc utk besok ...me pulak kena ambik injection utk eczema..bukan ape kalau mkn ubt lmbt nk ok..

As our plan tomorrow awal2 pagi esok kami akan bertolak blik Klate....Hari ni me kena bertungkus lumus siapkan kerja. Bukan tak de yg boleh back-up..fhm2 je lah kdg2 tak semua manusia ni ikhlas...ckp dpn ok..ckp blkg ??

2 comments:

mizzkechique said...

kak...marila kt sama2 balik kg.. ;)

maamieiqi said...

hehe..dh slmt kembali..tp hati ni masih kt kg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...