Sunday, March 20, 2011

Beg Baru...Kasut Baru..

Baru je masuk penggal kedua persekolahan dah kena tukar yang baru....silap me jugak berkenan sangat dgn brg2 online...alkisahnya for this year me order le beg for MLP...nampak kemas and cute....harga pun ok lah tak sampai fifty...bila dah depan mata...hancuss...not as what I thought....

So sementara dia kt kg, me n Mr Hubby pegi le survey beg...bab ni My Hubby particular cikit ...keselesaan paling penting coz katanya buku anak kan berat...lastly we have two choices..interpolo n swan..interpolo quite big n expensive (lg singgit dh RM100)...so we took swan...suitable for him..price quite ok..59.90...paling penting it's comfortable...



Kasut pun macam tu jgk...tp yg ni me beli kt kg (Klate) masa balik baru2 ni...patern ni mmg dr dulu lg dia nak tp tk ada yg warna hitam..bla dh jumpa tu tu me grab le 2 psg which in 2 different sizes...dan paling penting MLP suke sangatttt.....

kasut sekolah idaman MLP

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...