Monday, March 7, 2011

Big Apple Donut..

Memandangkan semalam Mr hubby keje and whole week tk de outing (kcuali pgi kje n sekolah)...MLP Rifqi pun dh bising2 asyik kt rmh je... so hr ni  decide Mr Hubby bw kami ke Alamanda to fullfill my request...me kan mengidam nak makan donut kt Big Apple...hehe...kebetulan pagi tadi Chek pun getting better from last night (5x bleeding)...dah boleh makan...Alhamdulillah...so me pun baru lh ada selera nak makan..

What a surprise setelah almost 19 thun me tak jumpa dgn ex schoolmate (SMK) Chek Norliyana aka Eina Leanne(even dlm fb selalu jgk chat tp tk bersua muka) tb2 plak terserempak kt Alamanda ni ...tgh shopping brg2 hantaran..and 2nd surprise getting married to our senior in SMK...syukur Alhamdulillah Eina...sy doakan perkahwinan awak kali ini kekal ke akhir hayat... 

Kononnya nak makan kt BA tp my son  pulak  nak mkn nasi..tapau BA makan je lh kt RASA tu...

Yummy...good variety..

dried chilli chicken...
Ginger chicken wf garlic

MLP Rifqi yg x reti dok diam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...