Sunday, March 6, 2011

Chek Sakit Lagi...

Hari ni Mr hubby keja, so as usual me n MLP berdua aje kt rumah...hmm aktiviti me weekend kalau tak ke mana jadi 'surirumah' sepenuh masa le...dah leka sgt kja dgn itu ini  tiba2  rasa macam kekurangan something pulak...no wonder lh dr pagi hp me tak berbunyi rupe2nya kena 'timbus' dgn himpunan baju yg tk berlipat...ada incoming sms dr Abe Mat Kak Ze (BIL)???miss call fr Kak Ti (sister)???check hp Rifqi pn sama ada miss call dr K.Ti...so decide to call my BIL 1st...Chek admitted lagi.berderau darah me..kenapa??tenat ke??..mcm2 me fkir..call K.Ze rupa2nya Chek bleeding...info dr doktor ada pendarahan usus bawah (ulser)...kasihannya Chek lepas satu, satu lagi penyakit yg dtg..."Ya Allah kau sembuhkanlah penyakit Chek"...hati tak tenang...nak menangis pun ada.. rasa nak balik je kg tang tu jgk...Tp K.Ze ckp tunggu dulu doktor check utk 2nd time nti...kbtulan MLP Rifqi plak tgh exam..apa yg me bleh buat sentiasa call K.Ze....1 hal lagi buat me risau ayah plak sorang2 kt rumah..call hp x angkat pula... K.Nab pula ke Temerloh..mcm2 dlm kepala me...

Mlm tu  me discuss wf Mr hubby, apapun terpulang pada me,kami decide nk btlkan aje holiday ke Cherating cuti sekolah ni...he ask me to do Solat Hajat...tgk cmne condition Chek..kalau tak ok bla2 masa je kena balik kg...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...