Sunday, March 27, 2011

JJCM on weekend..

Memandangkan dua hari me n MLP stay n memerap je kat rumah...badan pun dah lemau...so after Mr hubby balik keje as he promise kami pegi le JJCM...kat mana ?...Alamanda...senang.. JJCM n WS (kut ada brg yg berkenan)..Huhh..dah sampai 'bercinta' la pulak mencari parking...2-3 kali pusing...lastly dpt jgk kt parking 'on the top'...

Nak makan apa ???...as usual MLP kalau dah sampai sini ...'Iqi nak makan yee mee'...layan je lah....Mr hubby ....rice le...


Yee Mee wf chicken n mushroom in black sauce & rice wf black pepper chicken
Alhamdulillah...kenyang..marah org tua ni kalau npk makan dlm kuali...jgn kn dlm kuali, skrg ni mkn dlm periuk pun ada..hehe....

Udah tu pusing2 kjap.....MLP pula merengek nak makan ice cream Mc D...ramainya queue..so bought for him at storage dept je...tp muka dia dh mencuka tak puas hati...sbr je lah umi..nak balik ternampak pula ada offer kat Guys Dept...Mr hubby grab one shoe for him...quite nice...


 MLP betul le..kalau dah start moody ada je yg tk kena....jealous lah plak..'Abah dapat beli, Iqi punya tak de ke'...so nak sedapkan hati dia, ok we buy next time..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...