Thursday, March 31, 2011

Kelakarnya...

Almost 1 week me tak update blog...so hari ni nak continue balik..me nak cite pasal perbualan kelakar..bukan nk ngumpat psl org lain..tapi perbualan kami ber3...ank brnk pye hal...

Nak di jadikan cerite ,semalam on the way balik rumah...my MLP Rifqi pun mcm biase le 'melaporkan' semua aktiviti kt sekolah n whatever have to do....

then he start " umi, cikgu ckp suruh buat buku sifir 1-5"..then I ask him "oo.buat mcm notebook ye? ok nti kta beli "...MLP " tak lh umi, mcm ni..kena kena buat buku tu kecik je..buat guna kertas kosong..lps tu potong kecik2..pas tu umi buat tulis le DOBIDATA"...what is that.."tulis DOBIDATA mcmane ?"...MLP " ala umi nii..(bengang je coz me tk fhm ape yg dia try to explain)..then he continue "DOBIDATA tu kena tulis nama, kelas, sekolah dan alamat"...then baru le me n Mr hubby dpt catch up maksud dia..rupa2nya BIODATA...

Apa lagi me n Mr hubby (yg mula2nya dgr x dgr je coz concentrate driving) mula ketawa..gelihati dibuatnya...confident je dia ckp...MLP ape lagi "..hish umiii...abah....jgn le gelak, Iqi tak habis ckp lagi ni"..

Mcm ni le rupa Buku Sifir tu .........



Hmm..mkin bsr mkin byk kerenah MLP ni...but whatever dia tetap penawar hati kami..hilang penat kerja bila mlyn n melihat telatahnya..anyway ummi n abah love u so muah dear..mmuahhh.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...