Monday, May 16, 2011

Kesian...bukulali MLP Terseliuh...

" Ummi, tadi kan..masa pendidikan jasmani kaki Iqi kena tackle..Iqi  nak dh nk shoot msuk gol"...hmm 'tackle' apa maksud me pn tk tahu...rupa2nya maksud dia kaki kena tahun dengan member masa main bola..patut le jln pun smcm je...buku lali dh swollen...Nak marah pun ada...dh le this week exam...




Me n Mr hubby naik risau di buatnya...so call frens to ask for Tukang Urut..nsib baik ada ...nearby plak tu...
Call that pakcik, after 10.30pm only free..tak ksah le jji mlm ni jgk settle...nsib baik esoknya cuti...at 1st MLP relax je...kami plak yg risau klau dia menjerit n nangis kena urut...check pya check rpa2nya dah byk kali kakinya terseliuh...kata pakcik tu, maybe bla sakit ckit2 dia buat x tahu aje..hmm...me fhm sgt...'budak kebal'...pya le keras hati ..nk menangis pun dh di thnnya....but lastly air mata lelaki keluar jgk...hihi..cian anak  ummi...sbr ye syg..nak cpt baik kan...



Amaran dari Abahnya to MLP ....next time jgn main bola lagi, ok!!!...

"Boleh caye ke Darling dia tak main lagi....ckp je boleh le..mcm le tk knl perangai ank  kite.."

2 comments:

mizzkechique said...

ya rabbi...sampai bengkak mcm tu sekali kak..

maamieiqi said...

Nak buat cmne....hero ni lasak sgt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...