Sunday, July 3, 2011

Karnival SRAI

Since last week lg MLP cbuk dok cite psl karnival kt skolah dia ....as usual klau ada pe2 'letter' dr cikgu, on d way blik dlm kete tu dia akn tjuk...klau ada citer @ ape2 happen kt skolah inilh msanya dia nk 'report'.

And time ni jgk le my hubby wf his 'story'{dh rutin cz me kan pendengar yg setia..hehe..ditimpe perasaan lh plak}..so kena lh take turn wlaupun my ears got two tp tk leh dgr dua2 skli...nti jadi rojak...

Even MLP dh msuk thun ke2 kt SRAI but this is our 1st time attend this kind of even..On requested MLP mlm minggu kmi pegi...hr miggu tu pun kami pegi lagi...actually tak byk aktiviti...but nite time yg menariknya ada ceramah Ustazah Nor Bahyah n Ustaz Akashah tp cz startnya dh lwt tk sempat kami nk dgr..mcm rugi sgt cz the discussion is about parenting..

MLP tak pyh ckp le..happy coz boleh main...main....n main..his favo aktiviti..dh namenya bdk2...so kami lyn aje le..





2 comments:

azam said...

best ni.....lumba basikal moden....hehehe

maamieiqi said...

hmm...berkali2 dia ulang..pns terik pun dia redah jer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...