Wednesday, August 31, 2011

Balik Kelantan ...'bercinta dgn traffic jam'...

Sudah menjadi rutin (senang citer perjanjian hubby n me)..setiap kali Aidilfitri kami mengikut giliran...so adil n saksama kecuali ada kenduri-kendara kt kg masing so terpaksa lh ubah rutin tu...senang kan...x pyh nak gaduh2...Even ikut giliran kami ttp balik kedua2 kg but 1st Raya tu yg penting kt mane dlu..Apapun which kg Raya dulu I'm still happy..

Tahun ni Raya ke 2 kami dah balik Klate...so utk mengelakkan traffic jam (kononnya) plan bertolak awal..tp biaselh klau dr kg..itu ini itu ini..pukul 11am bru kmi off to Klate...UNEXPECTED...jalan jam giler...dgn hjan lebatnye...



MLP pun dah naik boring..."bile nk sampai ni Ummi"...kjp dia tido kejap dia jage...cam biase itu lh soklan yg kuar dr mulut dia...My bro n sis plak kjp2 call cz ayh suh call memandangkan kami tk sampai lgi...Itu lah ayah..selagi kami tk smapai selagi tu le dia x senang duduk...


kepenatan....

Alhamdulillah pukul 8pm kami selamat sampai @Kg Dendang...kg ku yg tercinta...happy to meet Ayh n Chek....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...