Tuesday, August 30, 2011

Aildilfitri 2011 @ Jengka 11


Alhamdulillah....me masih di pjgkan umur untuk menyambut Syawal yg mulia bersama keluarga tercinta (even celebrate @ in law side ttp jgk meriah mcm family sendiri)...Macam biasa pagi2 Raya masing 'berebut2' nak mandi coz nak pegi solat Sunat Aidilfitri....yg ppuan plak double job...prepare dishes for bfast n settle kan ank2 kecil....Lepas tu kami semua ke kubur arwah bapa mertua dan adik ipar...After that sesi bergambar...

 Big family..tp kurang lg 2 family..









@1st plan nak beraya nearby aje...suddenly Mak Beh (hubby's aunti) call suh balik kg (K.Lipis)...coz day cook everything already...somemore besoknye mrk dh nak balik KL...so konvoi le kami ke kg...

Time for us to leave Kg....

Sampai @ Jengka kami beraya kat rumah jiran sebelah MIL...aku tertipu..mrka plak diam2 je..sungguh tak ku sangka dek kerana sdap sgt menikmati lemang n rendang..rupe2nya aku termakan rendang kerbau n kari rusa..mse mula2 makan tk le aku rasa ape2 tp bila dh tahu tekak aku  ni mula le rasa loya...pelik kan ..masa mkn ok jer...sng jer..cz me already set in my mind..bila mkn daging tu terbyg lh b******g tu..nk wat cmne bkn sgje. 

Nite time our program is BBQ...


2 comments:

AziE said...

Seronok berkumpul sanak sedara bila hari raya

maamieiqi said...

Hurmm...seronok sgt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...