Friday, August 12, 2011

Eee...Tak Malu....

Suspen je title tu kan??...Sbnrnye bukan ape pun...saje je nak gempak MLP...on d way nak balik rmh mase kt dlm kereta tu me usik2 dia...kbtlan hari ni dia tak pose...saje nak usik dia...me snap gmbr dia konon2nya nak msukkan kt FB dia bagi kwn2 n cikgu tgok..so ape lagi malu le ..siap tertonggeng bagai..'Ummiiiii...jgn le ambik gmbr'...


His action...muke dak x pose..Ummiiii......
Anyway kami tak de lah mrh pun just psiko dia aje...at least he can fasting more than last year pun dh kira ok....Kbtln today Mr hubby halfday cz have something to settle  n dia pun ikut skali ape lgi kepenatan le...

2 comments:

mizzkechique said...

hehe..cian dia kak..

maamieiqi said...

Tak per...blog ni dia x bace...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...