Wednesday, August 17, 2011

Salam Nuzul Al Quran 1432H

Salam Nuzul Al Quran ....



Hari ni Nuzul Al Quran tp kena keje le plak...hmm dasar kilang 'KL'...elok2 kerajaan bgi cuti di 'paksanya' kita keja..Tp apa bleh buat dah namanye mencari rezeki...tapi dlm pada tu sempat gak apply half day {hehehe macam berpkt jer cuti beramai2...1 dept 3 or skli cuti}...apa bleh buat..mood me kt rumah cz ada 2 org yang tersayang menunggu..hehe..

Cerita psl Nuzul Al Quran ni rasa2nya ramai generasi skrg yg tak tahu crta asal usul diturunkan Al Quran . Me pun bkn tahu sgt but Alhamdulillah asasnya tak pernah dilupakan(coz dr sek rendah lagi ustaz slalu crta 

Nak tahu detail boleh le refer kat cni http://panduanpercuma.info/agama/909/sejarah-nuzul-al-quran/

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...