Tuesday, September 13, 2011

Hati Ku Tersentuh......

Entry ni macam tak menarik tapi menyentuh hati me as a mother...mula2 rsa kelakar pun ade...lps tu rsa terharu le pulak bila membacanya....




Nak di jadikan cerita...MLP  sejak sekolah ni memang le asyiknye ....hilang kasut...hilang songkok...hilang stokin...mcm2 ler...belum lgi bab tertukar kasut lain sebelah...kdg2 nak mrhkan dia 100% pun tk bleh jgk cz ada masanya its not his mistake...klau dah kasutnya dipakai dek org lain dlu..dia terpaksalah sarung jgk kasut tu even bkn dia punya..itu kira nasib baik..pnh jgk kasut hilang langsung tk jumpe...sbr je lah Ummi...

TAPI tang ni lah yang buat Ummi terharu sgt...

v
v
v
v




Takut Umminya marah so the best way..dia bg ler 'love letter' ni...
Anyway ur apologize was accepted my dear ...

3 comments:

mizzkechique said...

hehe..dh baca semlm.. so sweet..

Anonymous said...

biasa lah tu kak Norma....tu br hilang stokin...
klu kak Iera ye dl hlg kain telekung,bj sukan,slr sukan,tudung dan kasut...klu kasut yg hilang alamak gaya ye m'nangis lah dia...t'paksa lah ayah ye hntr kasut yg ada smpn kat dlm kete...
mcm tu lah kak Norma..s'lg anak2 nie x pandai uruskan semua ye itu...s'lg tu lah kite kn hadapi semua ye...
itu lah ragam di sek Integrasi bnd br bangi... -sue

maamieiqi said...

MK...kdg2 elok jgk dia mcm tu..at least dia thu kslhan dia buat n mesti minta maaf..

Sue....tahu tk per..tp klau ty mne2parents kt citu kbykannya face kes yg same..so kita kena byk brsbr..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...