Friday, September 2, 2011

Rumah terbuka @ Cousin's House..

Disbbkan mlm tadi kami sampai lewat so tak dapat lh nak beraya kemane2...1st paln nak kerumah nenek dulu tapi kblan ada jemputan open house rumah cousin kt Bunut Susu so kami konvoi 3 kereta ke sana..

Seperti yang dijangkakan kami terpaksa meredah very bad traffic....adoiii..dgn cuace yg pns terik....klau nak diikutkan 45mnit dah boleh smpai sne...ini almost 2 jam bru le sampai ke tmpt yg dituju...

selepas menjamu selera..

2 comments:

mizzkechique said...

sedondon... hehe

maamieiqi said...

sedondon ngan kerusi tu kan??;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...