Sunday, September 25, 2011

Tetamu2 di minggu terakhir Syawal 1432H...


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Assalamualaikum wbt

Hmmm...almost seminggu me tak meng'update'kan blog...idea dn cite kalau nak ikutkan byk...tapi bila kemalasan melanda...otak pun jd beku...tambah pulak dgn badan yg rasa kurang sihat...

Seawal pagi kluar bfast dlu...then memenuhi permintaan MLP on weekend mcm biasa kenalah bwk dia beriadah..berbasikal...even dia pun not feeling well..risau jgk cz dia mengadu sejuk2 bdn...maybe pertukaran cuaca di tmbh pulak dgn keadaan berjerebu...

Memandangkan hari ni my hubby's sibling nk dtg beraya kat rumah so fikir punya fikir...menu ape yg nak dimasak...simple n easy..nasi lemak ayam berempah & bihun goreng aje...lagipun nak kejar masa pegi kenduri lagi..

Seronok bila sekali sekala berkumpul ramai2...dek seronok terlupa nak snap gambar they all....Alhamdulillah semua dah selesai..Thanks to my SIL, BIL , biras2 n Pak Cu Mak Cu kerana sudi ke teratak kami yg tinggi dan memengahkan nafas uols..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...