Wednesday, October 12, 2011

Hadiah dari Uwan untuk Iqi....

Kebiasaannye MLP ni klau dikejutkan nak pegi sekolah tak lah susah tp sikap termenung tu yg buat me geram sesangat...Nak tunggu dia siap buka baju... ambil towel bagai kdg2 tu hampir 10 minit...

Tapi hari ni bila me cakap aje..''cepat le bangun ade surprise ni"...quickly dia bangun kuar bilik...intai sana sini...maybe dia ingat ada 'guest' kt rumah kami kut...Then me ckp "cuba tengok atas meja tu"....terus aje dia menjerit happy...dgn tak de wuduk nak di pegangnye 'gift' tu..

Punyalah dia excited sgt, mandi pun pun tak sampai 5 minit...lepas je solat terus dia 'terkam' dan explore it...suka sgt dpt hadiah dari Uwan...Al Quran Digital...terus aje dia ckp ''mlm ni kena call Uwan ni  nak ckp t.kasih"



Happy n excited....pdhal nk pegi sekolah tu sempat lg dia 'rasmikan'...



                                                                             

2 comments:

mizzkechique said...

suke sgt la tu.. hehe

maamieiqi said...

Mula2 mmg le excited sgt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...