Thursday, October 27, 2011

Window Shopping...Then Shopping..

"Macam lame aje x shopping"...dengar saje ayat tu Mr Hubby pun pandang kat me sambil senyeum sinis...hehe...ayat tu tiap2 bulan dia dengar mane tak senyumnye....well..rasanya dah lumrah seorang wanita...shopping tu dah macam sebati dgn jiwa...tak dinafikan ada juga yang tak suka but minoriti aje kut...


tapi me x de le memborong sampai gini...

So our destination...Alamanda...at 1st set on my mind nak beli sandal n hand bag...kuar masuk nose..vincci..carlo rino...sembonia...hmm payah betul nak berkenan..dah berkenan terlampau mahal la pulak...cube bayangkan harga beg after diskaun RM489..tak ke nonsence tu...nak shopping pun kena ler tgok status kita...kut gaji seciput nak shopping tkkan le nak belanje lebih2 pulak...sesungguhnya me sedar diri..hehe..Dah penat...perut pun dh lpr..so santap dlu kejap kat 'RASA'...


Kita makan dulu...


Then me masuk pulak kat Parkson....MLP Rifqi dah gelisah..asyik menuntut 'game' dia je..nasin baik le Mr hubby setia menemani...Thx Darling..fhm benar bini dia ni klau bab shopping memang berjam ler..





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...