Saturday, November 5, 2011

Balik Jengka...Jam Giler tu...

Memang dah diduga our trip balik kg kali ni mesti jem giler2 punye....konon2nya nak elakkan jln sesak teruk last nite kami bertolak agak lewat sikit...lebih kurang pukul 10.00pm kut...dari Sg Besi jln dh slow sgt ....nak wat camner redah aje lah...bukan tak biasa pun...setiap kali perayaan yang cuti nye pjg mmg inilah yg terpaksa kami lalui sebagai perantau.

Then drop by kt Cheras to fetch SIL & anak2...sempat lagi tu lepak jap rumah mak dia watch Anugerah Skrin....habis tu baru bertolak balik Temerloh(cz as plan earlier my Hubby said better to sleep @Temerloh then pagi2 esok baru balik Jengka..)..bila keadaan camni kesian kt Hubby penat drive sorang2...kut me ada lesen pun jgn hrp nk bagi me drive mlm2 camtu...

Alhamdulillah around 3.45am kami sampai kat Temerloh....huh penat rasanya....masing-masing dah kepenatan..ape lagi ...zzzz...sempat gak merehatkan mata for 2 hrs...

sebelum bertolak ke rumah Uwan sempat lagi main gitar..hmm..gayanye mcm tahu main pdhal blsh aje..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...