Sunday, November 6, 2011

Salam Aidil Adha 1432H...

Alhamdulillah....me masih dipanjangkan umur utk meraikan Hari Raya Qurban bersama family tersayang...this year pun sambut kat Pahang aje mcm tahun2 yg sudah...kebetulan cuti pun tak pjg ....tp frankly to say me rindu sangat nak sambut Raya Qurban kt Klate...lain dan ada bezanye ...klau kt sana meriah sangat...macam buat kenduri ....hanya kami org Klate dan mereka yg pernah beraya kat sana aje yg tahu...Bukan nak ckp tempat lain tak meriah..tetap juga meriah tapi tak sama....InsyaAllah pjg umur tahun depan balik sana...

Auni...cam pandai jer tlong butangkan baju abg Rifqi


Di pagi Raya Aidiladha



Beraya rumah jiran

 After that kami  konvoi balik kg MIL  kat Kg. Kerambit...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...