Saturday, December 24, 2011

Semuanya Dia Nak Buat Sendiri...



 Nak Citer pasal ape n sape lagi klau bukan MLP...Rifqi Naqiuddin....a.k.a Iqi...adik...Rifqi...Naqiuddin...since dia dah dapat semua buku teks an buku aktiviti...dr last week lagi sibuk dok tanya ummi ni..."ummi, bila nak balut buku Iqi ni..Iqi nak cuba buat sendiri"...patut lah dia beria2 rupa2nya ada makne...ok..good also..at least dia ada keinginan berdikari...

Terbentang luas...


Hmm...tu lah keja dia...ukur dan gunting...selebihnya ummi lah yang buat...tak pe slowly...Good boy....sbnrnya dia dah excited nak sekolah..lama sgt tggl kawan...rindu kat kawan2 katanya...hmm ummi faham kat rumah ni awak sorang2 je...

2 comments:

azam said...

bgs la camni....berdikari

good boy

maamieiqi said...

elok gak ajr ckit2...klau tak ank llaki ni liat ckit klau x train awl2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...