Sunday, March 4, 2012

Supremo Donuts & Coffee..gara2 JJCM

 
Nak dijadikan cerita..semuanya gara-gara JJCM...macam biasa kalau weekend keluar lewat sikit me memang tak miss tengok rancangan JJCM...kebetulan kali ni tempat yang di'promote' dekat pulak tu...Supremo Donuts & Coffee di Seksyen 3 B.B. Bangi aje...wahh..macam sedap sangat...

Tak sabar nak tunggu en hubby n MLP balik dari gotong royong kat tempat keja..ape lagi nak memujuk ke sana ar...Kebetulan hari ni ada pulak kenduri kahwin  nearby tempat kami...

Dah siap makan kenduri..kami terus ke destinasi yang me nak sangat pegi...dah sampai kat situ..nampak dari luar..macam tak memuaskan aje...tp org kata 'don't judge a book by it cover'...so kami masuk ...org ramai sangat..dpt seat..menunggu ambik order pun dah hampir 1/2jam...nak tunggu siap buat air lagi 1/2 jam..hati dah mula panas...dah cakap order donut...tiba2 disuruhnya pegi pilih sendiri kat kaunter..angin jer..awal2 tak plak bgtau...dah donut tinggal 2 biji yg tah ape2 flavor...pas tu suruh plak tuggu 1 jam lebih baru ready...tak kuasa...so en hubby suh order mknan lain tapi hati dah kata nak donut...nak donut jugak... lastly en hubby makan aje lah mexico bun..ank bujang order chicken  curry puff pun tak sampai2...me??? hmm minum air aje..'merajuk' lah konon..en hubby suapkan roti pun tak nak..



Pulang dengan hampa dan  bengang...dalam hati...'inilah 1st n last me dtg sini'...kesimpulannya pd pendapat me... pengurusan yg tak sistematik..ramai pelanggan yg masuk dan keluar semula...OTW balik rumah...beli burger..alhamdulillah kenyang...puas hati...

1 comment:

azam said...

mmm...camtulah...ramai sgt tak terlayan kot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...