Tuesday, March 27, 2012

Restoran Mattop Bariani BBBangi

 

Hari ni kebetulan En Hubby on leave  so me pun ambil kesempatan join him sekali..hehe .After settle semua urusan kebetulan perut pun dah berbunyi..dok memikir nak lunch kat manalah agaknya.Mula-mula cadangnya nak makan kat McD pastu rasa macam dah muak tekak ni nak santap fast food. Fikir punya fikir lastly kami pegi ke decided untuk makan nasi bariani di Restoran Mattop Bariani. Lokasinya di seksyen 9 Bandar Baru Bangi...berdekatan  PKNS  n bersebelahan Sri Ayesya Islamic School .

Terdapat banyak menu disini selain daripada nasi bariani but me n hubby purposely datang sini nak makan nasi bariani. Rasanya not bad tapi janganlah nak bandingkan dengan JM Bariani House {kat situ harganya pun 'sedap' } .

Menu...refer to mattopbariani.blogspot.com

Nasi Bariani Ayam...Soda Bandung n Barli Ais..



Alhamdulillah...kenyang...tapi coz portion banyak sangat tak larat me nak habiskan. Nak bagi kat En Hubby yang dia punya pun paksa diri nak habiskan yg dia punya. Sorry ye nasi....hamba minta ampun..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...