Friday, March 9, 2012

Terseliuh Lagi...Anak oh Anak...

 
Hmm...kali ni nak cite pasal anak bujang kesygan me....budak yang terlalu aktif dan cergas...tapi sikap careless tu lah yang menyebabkan dia selalu dpt sakit...mcm bsa semalam kami fetch dari sekolah...dan dah memang kebiasaannya abahnya yg akan masuk dan jemput dia dr kawasan sekolah ...tiba2 dr jauh me nampak elok aje jalan berpimpin tgn dgn abahnya...jln terhenjut2...masuk je dlm kereta tak payah me tanye terus aje dia cite...igtkan seliuh sebab main bola tp kali ni katanya  terpeleot...

Ermm sbr ajelah ummi..nak marah pun ada cz ujian prestasi masih ada 1 hari lagi...syg plak nak skip kelas...so ptg tu jugak  en hubby call Tok Rimau (tukang urut yg biasa urut kaki dia)..konon nak wat appointment tapi dah ramai pulak yg booking...tp dah alhamdulillah rezeki dia.. nasib baik pakcik tu sanggup terima lagi..after maghrib cpt2 kami pegi klau tak pukul 12am pun tk tentu sampai giliran MLP...

Menahan kesakitan...biasanya budak menangis klau diurut..tp dia gelak kuat menahan geli +sakit...nk control malu le tu..

5 comments:

azam said...

:) selalu sgt dah ni terseliuh...bahaya ni

jgn bg main bola

maamieiqi said...

Hmm...mmg dlu pnh jumpa pakar kanak2 tu dh ckp dia tak leh main aktiviti lasak tp pyhnya nak control..kat sekolah dia main juga..

Syira Rara said...

baru follow blog awak..kalau ada masa lapang, singgah la blog sy..kalau sudi follow la sekali..wink (^_-)v

maamieiqi said...

Thx Syira..:-)

hazran razi said...

Salam nak tanya tok rimau ada no phone tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...