Wednesday, April 25, 2012

Alamak...Macamana nak terangkan ye...

 
 
Pagi-pagi macam biasa kalau dalam kereta tu kami akan  dgr Radio Hot FM..Tengah syok berborak..tiba2 dengar berita pasal imam didapati bersalah merogol remaja bawah umur . 
Tiba2 dapatlah soalan cepu emas dr MLP..."Abah merogol tu ape ? Macamana ye?"..Alamak..camner nak jawap soalan dia..En Hubby pandang kat me..me pandang kat En Hubby..nasib baiklah masa tu dah start berita sukan...so adalah alasan abah dia nak mengelak sbb MLP tahu kalau bab berita sukan semua kena diam.
 
Kesian MLP...muka dia pun macam kelat aje coz tak dapat jawapan yang dia nak. Rasa bersalah pun ada. Kdg-kdg terfikir macamana agaknya nak bagi jawapan untuk soalan ala2 "sx" ni pada anak yg seusia dia.Sampai bila nak bagi jawapan yang mengelak. Tapi kalau diterangkan ala kadar dia tak puas hati pulak. Nanti ditanya lebih2 pening kami nak menjawapnya. Rasa macam belum masanya untuk dia tahu detail pasal mende2 ni...Hmm....





2 comments:

azam said...

adoi.....camne nak terangkan ye??

hehehe

maamieiqi said...

Tu la psl..1 day Arissa pun mesti bagi soalan yg sama...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...