Thursday, April 12, 2012

Bengang...Kenapa Perlu Busuk Hati...

 
  
Ahhh...entry bengang yang tersangat bengang..yang tension...dok syok berchatting dengan member tiba2 aje FB me tergantung... Mula2 tak perasan lagi..Then cuba log in semula. Pun tak dapat. Pas tu tak puas hati lagi tu..try shuttdown pc dan restart pun tak boleh jugak...



Kenapa agaknya?????

v

v

v

v

Patut ler

 

Masih tak puas hati walaupun dah dapat agak sebab ada our contract programmer dan sorang pendatang asing...pendatang asing?? apa2 ajelah..

Mulalah me intercom member ofis... situasi yang sama..

Rupa2ya dah selamat....



SEKIAN TERIMA KASIH...DAN SELAMAT BERMUKABUKU a.k.a BERINTERNET DI RUMAH AJE..

v

v

OFIS ADALAH TEMPAT BEKERJA

v

v

v

Tahu le tapi me bermukabuku pun hanya sekadar iklan supaya mata tak kuyu..apapun kerja ditanggung halal...oppsss beress....
v

v

Tapi siapalah yang busuk hatinya tu...BUSUK HATI sesangat



rasa macam nak...

v





Whateverrr...n however...

v

Banyak lagi yang boleh me buat...YM ada...Blog pun ada...:-)

Mari kita tengok mereka menari..he3
(wahhh...ayat nak memujuk diri...)



4 comments:

azam said...

alamak...samalah kita

maamieiqi said...

ye ke...mcm jji jer...sjak bla tu?

Dee Z said...

hua3... layan jer kt sini...;))

maamieiqi said...

Betul3...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...