Monday, April 30, 2012

Jakel Kubang Kerian..

 
 
Semua ni gara-gara banner semasa on the way kami balik kg. Boleh dikatakan spjg jalan kat tiang lampu mrk letakkan banner tu. Sales sehingga 75% sempena pembukaan cawangan baru Jakel di Kubang Kerian. So dalam planning my sis,adik n me nak juga ke situ. Sempatlah me grab kain sepsg..my sis pun memborong kain nak buat blaus. My younger sis pula take this advantage beli kain untuk dia punya akad nikah nanti. Alang2 dah jumpa kain tu cantik so grab ajelah.
 
Sumber dr Google.
 

Banyak sangat yg cantik..adik dh confuse..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...