Thursday, April 19, 2012

Kasih Kekasih...


 

Makin korang tak bagi aku ber'blog' makin rancak aku menulis...hehe...protes lah konon...
Tak pasal2 tiba-tiba me nak buat entry ni.....buang tebiat ape???  No3...kebetulan pagi tadi me terdengar lagu Kasih Kekasih ni kat radio IKIM .

Sebenarnya lagu ni lagu peberet En Hubby . Dia cakap lirik lagu tu best sangat. Dari kami bercinta hinggalah  kami bertunang dulu bila dengar aje lagu ni mesti dia cakap..' Ayang, ni lagu kita..InsyaAllah masanya akan tiba '...even sekarang pun kalau dengar lagu ni dia still ckp mende yang sama cuma ayatnya berbeza...'Ayang, ingat lagi tak lagu ni...alhamdulillah kita dah sampai tahap ni kan.'..Mestilah ingat....takkan me lupa sampai bila2...InsyaAllah...

 Kasih Kekasih...

Tak perlu aku ragui
Sucinya cinta yang kau beri
Kita saling kasih mengasihi
Dengan setulus hati

Ayah ibu merestui
Menyarung cincin di jari
Dengan rahmat dari Ilahi
Cinta kita pun bersemi

Sebelum diijabkabulkan
Syariat tetap membataskan
Pelajari ilmu rumahtangga
Agar kita lebih bersedia
Menuju hari yang bahgia

Kau tahu ku merinduimu
Ku tahu kau menyintaiku... oh kasih
Bersabarlah sayang
Saat indah kan menjelma jua

Kita akan disatukan
Dengan ikatan pernikahan... oh kasih
Di sana kita bina
Tugu cinta mahligai bahgia

Semoga cinta kita
Di dalam redha Ilahi
Berdoalah selalu
Moga jodoh berpanjangan

2 comments:

Dee Z said...

cayalah... tp tkleh dengar lagu ni...

maamieiqi said...

Dengar katt rumah ler.;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...