Thursday, April 26, 2012

Kedai 1 Rakyat Malaysia a.k.a KR1M

 
 
Sebenarnya dah lama me dengar pasal KR1M ni...tapi before ni tak pernah concern pun..hmm murah sangat ke harga brg2 kat situ...Nak dijadikan cerita, semalam borak dgn my sis pasal nak balik kg..mcm biasa kalau nak balik kg kami akan beli brg keperluan untuk bawa balik...dari situlah timbulnye pasal KR1M..

Dah my sis tanya pulak kat mana kedai tu..ha..a..tak pernah pun terfikir nak pergi survey..manalah tahu kut2 harganya betul2 murah spt yang digembar-gemburkan...so me pun sibuk le mencari kat tenet..akhirnya jumpa jgk senarai lokasi KR1M..itu pun mana lagi kalau tak tru google image..:-)


Sumber fr Google



Packagingnya semua ada lambang 1M macam kat bawah ni..
 








Kedai2nya pun ada lambang yang sama...


sumber fr Google





Semua barang keperluan harian ada dijual kat KR1M..antaranya :-


sumber from google..sorry gbr blur sikit...mcm murah jer...






Nak tahu detail boleh lah masuk laman web KR1M...Wahh...macam iklan lah pulak...walhal me sendiri pun tak pernah nampak pun kat mana KR1M ni.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...