Friday, April 20, 2012

Kegemaran Dia..MLP...Sizzling Mee....

 
 
 
Alkisahnya petang semalam , balik aje dari kerja kai terus ke AEON f.k.a Jaya Jusco kat  Taman Equine.....kebetulan ada hal sikit kat sana...sambil jalan2...

Kebetulan En Hubby nak berbuka puasa so pergi food court kat bawah tu...sebenarnya me tak berapa nak suka makan kat situ tapi dah situ ajelah satu2nya FC yang ada kat dalam tu...lain2 semuanya kiosk fast food...so order dan  makan ajelah ...Macam biasa MLP tetap berselera...lebih2 lagi dapat makanan yang dia memang suka...Mee sizzling...


Tu dia....

2 comments:

azam said...

sedapnya......

maamieiqi said...

Kat JJ Equine ni sizzlingx best sgt..klau kt Alamanda tu sedap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...