Saturday, March 24, 2012

Kem Kepimpinan Pelajar SRAI

 

Hari ni pagi-pagi lagi kami menghantar MLP ke sekolah coz dia . Memandangkan ini kali pertama dia menghadiri kem macam-macam pesan dari me. Walaupun kem tersebut diadakan di sekolah dan dipantau cikgu tapi risau tu tetap ada walaupun hanya 1 malam.  So apapun semuanya kena pesan. Kebetulan selepas hantar dia me n hubby kena bertolak balik Jengka (MIL x berapa sihat) . At 1st memang me tak bagi dia attend kem tu sebab nak balik kg. Tapi since dia excited nok join so en hubby bagi idea..pagi2 kami htr dia then pagi esok kami bertolak balik ke Kajang. Then MLP pun ok so on ajelah.

Masa mula2 sampai

with his fren







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...