Friday, April 13, 2012

Mak Mertua Pergi UmrahAlhamdulillah....tercapai juga hasrat mak (MIL) untuk ke Tanah Suci Mekah...even bukan untuk mengerjakan haji bagi mak pergi ke sana utuk buat ibadah umrah dah memberi kepuasan bagi dia. Dah lama sangat mak suara kan untuk kesana.

Akhirnya berkat doa dan rezeki mak termakbul juga hasrat dia untuk ke Mekah.Ujian buat mak kesihatannya sedikit terganggu sebelum ni...tapi Alhamdulillah dengan keizinan Allah s.w.t mak kesihatan mak makin pulih...mak akan berada disana selama 12 hari (13-24/4)

Hari ni kami ambil cuti untuk jumpa mak kat Airport...MLP pun terpaksa 'dicutikan'...K.Long(SIL) sekeluarga dan Faizal(BIL) pun ikut sekali. Muka mak nampak kepenatan..mungkin sebab awal sangat sampai kat airport ..pukul 4 am rombongan yang mak sertai dah sampai dari Jengka . 

muka mak yg kepenatan tapi happy 


SEMOGA MAK SELAMAT SAMPAI DAN KEMBALI...MUDAH2AN ALLAH KURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK SUPAYA MAK DAPAT MENGERJAKAN UMRAH DENGAN TENANG...

On the way balik...

v

v

Happy...

Happy le sangat sebab dia ingat abahnya cuti so boleh jalan2...bila tahu aje abahnya kena kerja petang muka dia dah mencuka...

2 comments:

azam said...

:) selamat pergi dan kembali

maamieiqi said...

Hmm...InsyaAllah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...