Wednesday, April 11, 2012

Sedih....Happy...

tapi awak keje...hmm nak wat camne dah kita ni kuli...Till now dah pukul 9 lebih pun me still tak start official job lagi..tak patut kan..tapi boss lagi tak patut...suka hati mak bapak dorang jer..>:(....

Curi tulang jap tak salahkan...nak wat entry pasal kakak ofis yang satu perjuangan dengan me dalam Sales Dept.... Perjuangan??? Macam gah je bunyinya..ape2 je lah tapi yang penting banyak jasa K.Ina pada me. Masa mula2 masuk keje dulu..dia lah yg heret me kesana sini...tak berenggang....maklumlah masa tu me masih bujang lagi..kdg2 balik keje pun dia tolong hantarkan. ..She's very nice person...very helpful. Seorang yg sgt tabah dan kuat walaupun kehilangan arwah suami ketika anak2 masih kecil. Sedihnya :'( coz dia dah nak resign...tak de teman berborak lagi...huhu...

But dalam masa yang sama I'm happy :-)  for her coz dia dapat peluang yang lebih baik. Semoga Allah s.w.t sentiasa memurahkan rezeki dia  dan success dalam bidang yang diceburi..



Love U Sis.....


2 comments:

Anonymous said...

Akupun sedih gak sbb tkde lg tempat mengadu suka duka asam garam kehidupan... kata2 nasihat, kekuatan & semangatnya bakal kuingati hingga ke akhir hayat... Apa yang pasti perjuangan mesti diteruskan. Walau airmata darah sekalipun mengalir, tidak dapat menghambat dia dari berhijrah ke tempat yg lebih baik & berbeza... PERJUANGAN KITA BELUM SELESAI...yang pasti airmata sudah pun mengalir...;(( ~FR dEE

maamieiqi said...

Agreed....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...