Thursday, May 3, 2012

Ole-ole dari Mekah..Tq Mak..♥♥♥


 
 
Alhamdulillah Rabu yang lepas mak dah selamat kembali dari mengerjakan umrah . Since last weekend kami tak de peluang nak balik kampung, so after balik dari kelantan kami drop by rumah Mak kat Jengka. Happy je dgr dia citer mak pasal suasana kat sana.Even sakit dia sebelum berangkat kat sana pun hilang bila tiba di Tanah Suci..subhanallah..semua tu atas kekuasaanNya. 
 
Dalam seronok dgr mak berciter , terlintas dalam hati alangkah seronoknya kalau kami sekeluarga dapat menjejakkan kaki ke sana..InsyaAllah..itu jugalah impian my Hubby semoga kami dimurahkan rezeki untuk ke sana kelak. Mak juga tak lupa ole2 untuk ank menantu dan cucunya dari sana...


Ole2 dari Mak buat kami




Belum basuh lagi dia dah melaram....




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...