Wednesday, May 2, 2012

Perjalanan yang membosankan...

 
 
Kalau bab kembali ke KL dah sahnya boring...satunya mood tu still kat kg...itu tak per lagi..tapi bab yang buat tension sangat tu bila jalan jam...huhh..memang menguji kesabaran...nasib baik En Hubby yg drive...kalau me tak tahulah camne..

Kebetulan pulak sepanjang jalan semalam hujan lebat sangat...dah sinonim dgn keadaan cuaca, bila hujan aje mesti ada xcident..tak boleh nak salahkan faktor cuaca sbnrnya sikap pemandu yang tak berhati2 . Apa yg they all tahu nak speed...macam lah rumah @ tempat yg mereka tuju tu lari. MLP yg kebosanan asyik mengganggu ketenteraman Cik Ti & Cik Su dia kt blkang. Pastu inilah keje dia..

v
v
V

Tengok tu..macam2 rupa muka dia buat..:-)
Before sampai rumah singgah makan dulu kat Rimbun Klasik..then sent adik n K.Ti..balik umah kepenatan sangat...mandi n..zzzzzzzzzz

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...