Sunday, May 13, 2012

Selamat Hari Ibu 2012




 
 
Seperti yg sume maklum...hari ini adalah Hari Ibu...entah macam mana agaknya sejarah sambutan hari ibu ini telah ditetapkan pada hari ahad yang ke 2 dlm bulan Mei setiap tahun. Tang tu me tak ambik kesah. Bagi me hari2 hari ibu (alangkah bahagianya klau chek n ayh as well ada disisi > mood sedih). Bolehlah me dan adik-beradik raikan mereka dan berbakti disaat2 tua mrk kat sini.Tapi nak wat camne mereka ada kg, adik-beradik dan saudara mara pun masih ramai lagi di kg .Apapun me nak wish Selamat Hari Ibu buat 2 org wanita yg sangat me sayang dan hormati.

♥♥Nik Dah Binti Haji Mat-chek♥♥
&
♥♥Siti Sapuie binti Abdul Rashid - mil♥♥

Terima kasih tidak terhingga atas jasa kalian berdua.Jasa kalian tidak mampu dinilai dan dibalas dgn wang ringgit.InsyaAllah selagi ada hayat kami, tidak akan pernah putus doa kami supaya kalian ber2 dikurniakan kesihatan yg baik dan dipjgkan umur.. hanya Allah s.w.t yang mampu membalas jasa kalian ber2.

Syok menulis psl chek n mak ..terlupa pulak yg me skrg pun dah jadi ibu..dah lebih 9 tahun jadi ibu kepada MLP..this yr tiada sambutan diluar. Hanya celebrate ber2 kat rumah aje coz en hubby ke Melaka (melawat seorang kwn sekerja yg kematian isteri smlm akibat kanser payudara-terkilan sbb tak sempat mlwt arwah disaat2 akhir hytnya krn arwah brd di kg..arwah seorg seorg yg kuat dan tabah..apapun dr jauh me kirimkan doa dan al fatihah..semoga rohnya ditempatkan dikalangan org yg beriman). Pagi2 lagi MLP dan tunjukkan handmade kad for me. Thx syg, ummi suke. Siap tanya lagi..'ummi nak suruh Iqi buat ape ?'...Hmm, nk suh masak kecik lagi..so ummi ajelah yg masak.


Ini sajer yg sempat me sediakan...

Tak sabar...'nasi panaslah ummi'..hmm



Dan Inilah hasil tangan MLP..

v
V


Hadiah tu..yg dia dh beli tht day..pix tu plak di 'korek'nya dr album lame.

 
THX SYG..UMMI IQI BYK2..FOREVER..

2 comments:

mizzkechique said...

xpe, nt blh smbut kt luar lak.. :)

Norma NML said...

tu ler...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...