Thursday, May 24, 2012

Surat ke Kertas Soalan ???


 
 
Ini cerita ptg kelmarin ni..Pasal MLP...Citernye balik sekolah ptg tu, dia inform esoknya ada sambutan Hari Guru, berpakaian baju PJ..tapi kasut bebas, maknanya boleh pakai kasut lain selain dr kasut skolah. Nak dijadikan cite , dia request nak pakai kasut baru..amboi..nak main kat pdg pun nk melaram kasut baru? No3...tak pasal2 nanti kasut tu jadi mangsa 'culik'. Apa lagi, jawapan itu telah menyentapkan hati MLP. Permission secara lisan tak dpt, so wujudlah surat kat bawah ni ..

Kesannye tulisan cam gitu..ayat n ejaan pun ke laut gara2 hati tgh pns.
Translate dari kertas 'exam' tersebut secara bergmbrnya :-

v
v
v


Sorry to say sayang..The answer is tetap sama ...

v


MLP terima keputusan me dgn hati yang hampa & kecewa. Biasanya b4 masuk tido dia akan salam n me kena peluk cium dia dulu. Tapi malam tu semuanya dia 'lupa' coz tak puas hati. So mlm ni rutin tu me yg kena buat...bukan ape rasa tak sedap hati kalau tak buat rutin tu.Hmm...Hopefully he understand.


2 comments:

mizzkechique said...

kecewa dia.. hehe

Norma NML said...

Tak pe..kjp jer tu..sab2 nti bgi dia pakai..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...