Sunday, July 1, 2012

2 in 1 Befday Celebration @ Fullhouse Sunway Giza

                                                      

Alhamdulillah..Syukur kehadrat Ilahi...1 Julai 2012 genaplah umur me 37 tahun *tak dek nk rahsia2 bagai.ape nk malu2.sume org makin lama umurnya makin meningkat bukannya makin berkurang kan...Syukur padaNya kerana masih dikurniakan kesihatan yg baik dan diberi peluang untuk menikmati kehidupan bersama org2 tersayang dlm hidup me.

"Ya Allah...Semoga peningkatan umur hambaMu ini menjadikan diri lebih matang dan dijauhi dari sifat lalai & leka..Semoga hambaMu ini sentiasa mendapat petunjuk dan hidayahMu.."

Ok...berbalik kpd cite psl celebret befday..spt yg me plan dan teringin sangat nak makan kat situ..akhirnya jadi kenyataan. Sama cam tahun lepas , it's 2 in 1 befday celebration..me n Darling . So tak nak cite byk ..jom layan pixs yg sempat me snap.




Sesi check menu...
Di suruh pilih menu makanan dia sibuk dok cari aiskrim..

Menu Minuman

Pilihan MLP
Orange juice,Mango Milk Shake,Vanilla + Dragon Fruit + Strawberry Ice Blended n Honeydew Milk Shake
Pilihan MLP n Dling

Mine

Mak punye..
Wok-Sear Chicken Chop ..nice..tapi 2 2nye tak suke kentang tu..

Pan Sear Dory Fish..seriously even me x suke mknan base on fish tp yg ni memang sedap..:-)

Mak puji rasanya yg 'kaw kaw'..
Menu dessert
Blueberry Cheese Cake

Chocolate Brownies

Tiramisu..my favourite..nyum2
Sekarang sesi makan2 pulak...:-).
                                                                               
For befday's one..

For Darling's beleted Befday..
Now makan sendiri..;-)..

Macam lain sikit CC ni..
Sedap kek coklat a.k.a brownies ni..
Mak yg rajin..:-)
Selesai sudah makan2..Alhamdulillah semua makanan sedap dan memuaskan. Berbaloi dengan harganya. Mak mertua siap cakap lagi kalau macam ni mahal pun tak pe. Biasanya MIL ni susah sikit nak 'puji' makanan. Maklumlah ex tukang masak cafe. Lepas makan kami snap pics lagi..he3..

Entrance

I love this pic..

Kami..

Kami ber3..bila nak ber4 ???
.I luv U..U luv Me 
Alhamdulillah perut pun sudah kenyang..so masa untuk berangkat pulang. Mood..:-))) sangat2. Thank You Darling.

Kepada yg teringin nak tahu detail pasal menu kat Fullhouse Reataurant bolehlah check kat sini









4 comments:

azizahchewan said...

cedapnyaaaa...berapa rm kak ma..sweeetttnya tgk kak ma sefamily..semoga berbahagia selamanya k...

Dee Z said...

SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT... AMIN...;))

Norma NML said...

@azizahchewanThx..amin...rm ??He2..masuk le website tu...:-)

Norma NML said...

@Dee ZTq..InsyaAllah..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...