Tuesday, June 12, 2012

MLP Rifqi Naqiuddin Jadi Babysitter

 
 
Almost seminggu me tak dek entry...bukan tak dek mende nak tulis tapi bz + malas *ngaku kan senang..

Hari minggu yg lepas, me tolong jaga anak saudara  coz mamanya admitted for coming 2nd baby. Dan yg paling excited MLP. Malam sblum tu bila dia tahu me nak jaga Damia , dia bersorak sakan. Pagi2 bangun dah tanya "ummi..mana adik Damia ?..Nape tak sampai lagi ? Jadi ke tak ?"..Soalan yg bertalu2. Senang cite me call Abe Die *my brother so tanya jadi ke tak. Rupa2nya lewat sikit baru dtg. MLP happy. I know he really wish to have his own lil sibling...^^..tapi alhamdulillah setiap kali dia tanya, bila me jwp tak de rezeki dia faham. Thx syg sbb cuba fhm ummi. Kami akn explain kat dia cousins tu semua kira mcm adik beradik ok.  

Sampai aje Damia terpinga2..mcm tahu2 je nak kena tinggal. Me jadi gabra coz dia menangis sakan bila papa dia tiba2 'hilang'. Tapi nsib baik sekejap aje..tak sampai lima minit dah ok. Huh lega...

merajuk...ingatkan tido..
Rupa2nya...aik ..ye2 aje abg Iqi tepuk..:-)..Well done ank ummi...be a good brother.
Pastu dia okey..so sweet Damia...

Senang sgt jaga Damia ni..senang ikut arahan n tak byk ragam. Cuma take time sikit sbb 1st time me jaga dia.

p/s : fyi Damia sharing DOB dgn MLP Rifqi 17.4...:-)..



2 comments:

nn lylyn said...

nama sama ngn anak sedara saya =) damia
sy dah follow akak =) akak follow blk sy ek tq =)

Norma NML said...

Ye ke..:-)..THx anyway dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...