Thursday, June 28, 2012

Nasi Ayam @ Italees Bandar Baru Bangi

 
 
Citernya kat tempat keje lagi me dok fikir nak makan ape agaknya for dinner nanti. Kebetulan hubby dah cakap nak bukak posa kat luar. Tiba2 terasa nak makan nasi ayam. So amek henpon mesej Hubby..Darling, hari ni teringin nak makan nasi ayam kat Italees..boleh tak bukak posa ngan nasi ayam je..wahh mesej gitu..Hubby reply..boleh aje...walhal otw balik dlm kete nanti boleh aje bgtau....saja nak ngade2 takkan x boleh kut ...*ngade2 ngan laki sendiri saje tau.  Actually dah banyak kali gak makan nasi ayam kat situ. Untuk anak tekak me, rasanye not bad. Even hubby n MLP pun suka.
 
Restoran Italees ni terletak bersebelahan Restoran Mohd Chan Abdullah di Seksyen 9 Bandar Baru Bangi . Senang je nak cari tempat tu.


Roasted Chicken Rice..
MLP...macam dia pulak yg puasa..:-)

..الحمد لله

2 comments:

Dee Z said...

asyik citer makan jer mu ni kan.... terliur pulak...

Norma NML said...

@Dee ZOklah tu..sedikit sebyk aku jd tolong promote tempat tu..terliur erk ?? Pi lah cube..he3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...