Sunday, June 17, 2012

Selamat Hari Bapa yang ke 9 dan ke 38..




 
 
Mesti korang sume pelik kan ??? Hari Bapa ke 9 dan 38 ?? Tak payah nak fenin2 nak pikir...Meh sini me habaq...me nak royak..

Selamat Hari Bapa ke 9..

Khas buat Hubby tercinta on behalf anak kami. Teringat sebelum kami nikah, me pernah bertanya andai ditakdirkan kami tak de anak camne . .."kita kena redha kalau itu takdir kita..apapun kita usaha..selebihnya tawakkal" Jawapan yg me terima membuatkan diri ini rasa sgt bersyukur pdNya kerana bakal bersama dgn lelaki yg memahami.Family's history buatkan me rasa takut klau kami tak dikurniakan zuriat.
 
 Alhamdulillah 2012 dah masuk 9 tahun hubby menjadi seorang bapa. Syukur padaNya apa yg me dpt lihat dia cuba memberi yg terbaik buat anak kami...dr segi pendidikan mahupun agama.Itu juga hrpn me mudah2an MLP membesar sbg ank yg soleh dan memenuhi impian *biarlah rahsia abahnya. InsyaAllah.


 Abah teman bergurau...





Abah teman bermain...






Abah tempat bermanja...





Abah segala-galanya
Iqi  Abah



&

Selamat Hari Bapa ke 38..
 
Sudah semestinya buat ayah tersayang..Semoga ayah sentiasa dianugerahkan kesihatan yang baik...Semoga ayah dipanjangkan usia dan sentiasa diberkati Allah s.w.t. Terima kasih tidak terhingga atas kesabaran dan  pengorbanan ayah pada kami adik-beradik.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...