Wednesday, June 6, 2012

Singgah Sekejap di Kuala Terengganu..


Pagi Isnin kami dr Klate bertolak ke Jengka..kali ni saja nak tukar angin balik ikut Tganu..Sebabnya utamanya me nak tengok pantai..Saya suka pemandangan pantai ye..harap maklum..hmm rasa mcm  budak2 ler pulak.apa2lah yg penting saya happy dan hubby cakap ok aje.  1 more reason pulak, mak nak singgah rumah Ayah Ngah (abg to MIL) di Gong Badak.

Dua beradik yg rancak berbual sambil menjamu kopok lekor rebus..yummy..

Lepak kat GB almost 1 hour..then on the way balik ke Pahang kami singgah dulu kat Kuala Ibai sekejap untuk Solat Asar di Masjid Terapung a.k.a Masjid Tengku Tengah Zaharah.
 

 
 Pantai Rantau Abang demi memenuhi hasrat MLP ..Asal nampak je laut.."abahhh...brenti le, Iqi nak mandi pantai". So terpaksalah kami cari tempat yg cetek dan sesuai. Kalau ikutkan me mmg tak bagi tapi Hubby ckp tak pe nanti dia monitor.
 
Mula2..keseorangan..

Pastu...
Yeay....tak sampai 5 minut dia dh dpt kawan..

Tak per...yg penting dia happy...:-).Lepas tu lepak jap sambil makan keropok handmade yg sgt sedap..dan sempat jugak kami snap foto kat situ.

Kelaparan...



 
Kami..^◕‿◕^
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...