Tuesday, June 26, 2012

Teruja Nak Makan Kat Situ...

 
Tajuk tu sesuai sangat untuk membesarkan badan me yang dah terlebih besar *sedar diri yea...:-( Sumenya gara2 meng'google' kat tenet...dok sibuk2 mencari mana tmpt nak pergi makan for my coming bezday.
 
 
Google punye google...dah puas masuk tengok pic kat blog bagai..me terjatuh cinta kat satu tempat ni . Seyes me cakap sangat cantik..nampak tenang jer..semua putih. Kalau tak caya cube tengok pic's yg me tepek hasil meng'google'..

V
v




Entrance pun dh wat me tergoda..
Pemandangan dr luar..comey sgt...
pemandangan dari dalam...
Antara menu pilihan..




 Itulah hasilnya..*sorry ye pd tuan pye blog2 kt ats tu cz 'pinjam' pic uolz ltk sini..Actually byk lagi pics yg menarik but tunggu dulu impian me jadi kenyataan. nanti me snap byk2 kt situ *kut jadi lah pi sana nti..so nasiblah sape yg kena jd model kat sana. Dah siap tujuk kat En Hubby lagi..jawapannya 'YES' if tak de aral melintang..
 

2 comments:

MizzTina said...

semoga akak dpt mkn kt situ..hikhik

Norma NML said...

@MizzTinangee2..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...