Thursday, July 5, 2012

Jalan2 @ Floria Putrajaya 2012

 
 
Petang semalam balik keje as we plan * dah janji ngan MIL nk bwk dia pegi Floria kami balik keje, jemput MIL ke Floria. Kakak ipar pun join sekali..seronok cikit coz pegi ramai2.
 
Disebabkan nak kejar masa, b4 maghrib kami dah bertolak . Pastu tu drop kat Masjid Putra jap utk solat Maghrib. Then teruslah kesana. Alhamdulillah senang dpt parking. Orang pun tak lah ramai sgt. Sblum memulakan 'tour' kami pegi makan dulu *lapar sgt2. Pastu barulah start ronda2.


Si Aqil yg mmg ssah nk snap foto dia..














Yana Kat atas tu semuanya yg indoor punye. Asyik snap mende tu aje. Now masa utk snap orangnya pulak.


Asal snap aje mesti dia tundukkan muka..ee budak hensem ni..

Kami...

Like father..like son..

Senyum terpaksa..









Mak n Anak

Aqil yg susah nak pandang kamera









Lepas kat dalam, pastu pusing2 kat luar pulak. Sambil tengok2 tu sempat le Mak Mertua grab beberapa pokok bunga orkid..Her feberet flower ok.


mcm2 jenis orkid...
akhirnya MIL tergoda...
2 org budak yg asyik 'berlawan' aje..









Asyik snap gbr dorang je..now my turn..he3
Me n MLP
Saper lagi if bukan my Dling..he3

Akhirnya dia pandang gak kamera tp dgn muka yg x happy..








Nice...terus jantung berdegup kencang dek bunyinya yg kuat..








Masa untuk beredar...











So tired...*^_^*Bye2


2 comments:

MizzTina said...

tahun ni langsung xjejak floria..
:(

Norma NML said...

@MizzTinaala la syiannye..tak per..tahun dpn ade lagi..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...